Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Vloerrenovatie met vloerverwarming Eindhoven

Vloerrenovatie met vloerverwarming in regio Eindhoven

Is uw huidige vloer toe aan een vloerrenovatie en wilt u daarbij ook gelijk een vloerverwarming aanleggen in uw woning te Eindhoven? Bij Jos Habraken in Liempde is dat mogelijk. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij dé expert op dit gebied. Geen vloersoort is ons onbekend. Wij staan dan ook graag voor u klaar om uw vloer onder handen te nemen en samen tot een verbluffend resultaat te komen.

Vloerrenovatie met aanleg van een vloerverwarming in omgeving Eindhoven

Als professional kunnen wij u voorzien van passend advies als u de houten of parketvloer wilt renoveren. Speciaal gericht op uw vloer en de omstandigheden kunnen wij de geschikte methode kiezen. Zo kunnen wij uw vloerrenovatie uitvoeren en daarbij gelijk vloerverwarming aanleggen in uw woning in regio Eindhoven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook is het mogelijk om uw vloer door ons te laten leggen. De vloeren uit ons assortiment zijn namelijk uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming – een uitstekende keuze als u duurzaam wilt wonen in Eindhoven! Bij ons heeft u keuze uit verschillende houtsoorten in combinatie met vloerverwarming voor uw vloer:

  • Esdoorn
  • Essen
  • Europees eiken
  • Iepen
  • Robijnhout
  • Rood Amerikaans eiken

Maatwerk met een perfecte afwerking

Of u nu al een vloer heeft liggen, een nieuwe wilt of een vloerrenovatie met vloerverwarming wenst; bel ons voor de mogelijkheden voor uw woning in Eindhoven en omgeving! Jos Habraken uit Liempde garandeert u de gewenste vakkundigheid en deskundigheid bij iedere klus. Voor vragen of voor meer informatie zijn wij telefonisch te bereiken op 06 514 97 196 of e-mail ons via info@joshabraken.nl.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743