Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Vloerrenovatie Eindhoven

Vloerrenovatie in de buurt van Eindhoven

Laat een vakkundige vloerrenovatie uitvoeren door een professional in de buurt van Den Bosch en Eindhoven. U vertrouwt voor een prachtig resultaat naar wens op de deskundige medewerkers van Jos Habraken uit Liempde. Schakel ons in om de vloer van uw woning in of nabij Schijndel te laten renoveren wanneer deze toe is aan een opknapbeurt. Uw vloer is weer zo goed als nieuw door een deskundige vloerrenovatie in de omgeving van Eindhoven of Den Bosch.

 

Een professionele vloerrenovatie in de omgeving van Eindhoven en Den Bosch

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van meubels, trappen en vloeren. U rekent niet enkel op ons voor de aanschaf ervan, ook voor het laten renoveren van een houten vloer in de buurt van Schijndel staan we voor u klaar. Wij beschikken over professionele apparatuur en diepgaande kennis om uw vloer te herstellen. Laat de vloerrenovatie, al dan niet met vloerverwarming, door ons in de omgeving van Den Bosch of Eindhoven uitvoeren. Bekijk onze fotogalerij om een beeld te krijgen van de mogelijkheden wanneer u besluit om een houten vloer te laten renoveren in de buurt van Schijndel.

 

Onze behandeling voor een prachtig resultaat

Een houten vloer in woningen te Schijndel gaat vaak jaren mee als deze goed onderhouden wordt of als u deze door een professional gaat laten renoveren. De dikte van het hout maakt het vaak mogelijk om een vloerrenovatie uit te voeren in uw woning in Den Bosch of Eindhoven. Allereest schuren wij een millimeter hout, inclusief de huidige was-, lak- of olielaag, van uw oude vloer af. Hierdoor ontstaat er een geheel vlakke vloer waarin de eigen kenmerken en groeven weer zichtbaar worden. Hierna werken wij de vloer af met een nieuwe was-, lak- of olielaag. U geniet hierdoor weer jarenlang van de nieuwe vloer met uw gewenste uitstraling.

 

Ontdek ons maatwerk

Naast het uitvoeren van een vloerrenovatie in regio Eindhoven en Den Bosch, zijn wij ook beschikbaar voor maatwerk. Wij produceren trappen, vloeren en meubels in eigen beheer in onze werkplaats. U kunt ook bij ons terecht wanneer u een nieuwe houten vloer wilt in uw woning in Schijndel, in plaats van de oude te laten renoveren.

 

Vraag ons naar de mogelijkheden

Vanuit onze vestiging in Liempde, nabij Schijndel, Den Bosch en Eindhoven, helpen wij u graag met uw vloerrenovatie, maar ook bij het laten renoveren van parket of een andere (houten) vloer, zoals laminaat. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag aanvullende informatie? Neem contact met ons op via 06 514 97 196 of stuur een e-mail naar info@joshabraken.nl. Wij verwelkomen u ook graag in onze werkplaats.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743

J. Habraken Houten Vloeren