Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Vloerrenovatie Eindhoven

Vloerrenovatie in de buurt van Eindhoven

Laat een deskundige vloerrenovatie uitvoeren door een professional in de buurt van Eindhoven en Den Bosch. U vertrouwt voor een prachtig resultaat naar wens op de deskundige medewerkers van Jos Habraken uit Liempde. Schakel ons in om de vloer van uw woning in of nabij Schijndel te laten renoveren wanneer deze toe is aan een opknapbeurt. Uw vloer is weer zo goed als nieuw door een deskundige vloerrenovatie in de omgeving van Eindhoven of Den Bosch.

Een deskundige vloerrenovatie in de omgeving van Eindhoven en Den Bosch

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van meubels, trappen en vloeren. U rekent niet enkel op ons voor de aanschaf ervan, maar ook voor het laten renoveren van een houten vloer in de buurt van Schijndel staan we voor u klaar. Wij gebruiken professionele apparatuur en diepgaande kennis om uw vloer om te toveren tot een fraai exemplaar. Het is dan ook niet nodig om direct een nieuwe, dure vloer aan te schaffen. Laat uw vloerrenovatie, al dan niet met vloerverwarming, door ons in de omgeving van Den Bosch of Eindhoven uitvoeren. Bekijk ook eens onze fotogalerij om een beeld te krijgen van de mogelijkheden wanneer u besluit om een houten vloer te laten renoveren in de buurt van Schijndel.

Onze behandeling voor een prachtig resultaat

Een houten vloer in woningen te Schijndel gaat vaak jaren mee als deze goed onderhouden wordt of als u deze door een professional gaat laten renoveren. De dikte van het hout maakt het vaak mogelijk om een vloerrenovatie uit te voeren in uw woning in Den Bosch of Eindhoven. Allereest schuren wij ongeveer 0,5 á 1 mm hout, inclusief de huidige was-, lak- of olielaag, van uw oude vloer af. Hierdoor ontstaat er een geheel vlakke vloer waarin de eigen kenmerken en groeven weer zichtbaar worden. Hierna werken wij de vloer volledig naar wens af door middel van een nieuwe was-, lak- of olielaag. U geniet hierdoor van de uitstraling waarvan u altijd heeft gedroomd!

Ontdek ons maatwerk

U schakelt ons niet enkel in voor een vloerrenovatie bij u in Eindhoven of Den Bosch. Wij produceren namelijk ook trappen, vloeren en meubels in onze werkplaats. U kunt ook bij ons terecht wanneer u een nieuwe houten vloer wilt in uw woning in Schijndel, in plaats van de oude te laten renoveren. U profiteert in dat geval van maatwerk, omdat wij alle producten helemaal zelf produceren.

Vraag vrijblijvend meer informatie op

Vanuit onze vestiging in Liempde, nabij Schijndel, Den Bosch en Eindhoven, helpen wij u graag met uw vloerrenovatie, maar ook bij het laten renoveren van parket of een andere (houten) vloer, zoals laminaat. Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem in dat geval contact met ons op via 06 514 97 196 of stuur een e-mail naar info@joshabraken.nl. Wij verwelkomen u ook graag in onze werkplaats.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743