Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Vloerrenovatie Eindhoven

Vloerrenovatie in de buurt van Eindhoven

​Wilt u uw vloerrenovatie laten doen door een professional die gevestigd is in de buurt van Eindhoven of Den Bosch? Vertrouw op de deskundige medewerkers van Jos Habraken uit Liempde. Als de houten vloer in uw woning in Den Bosch of Schijndel toe is aan een opknapbeurt of als u bent uitgekeken op de kleur van uw vloer, schakelt u ons in om de vloer te laten renoveren.

Vloerrenovatie in de omgeving van Eindhoven en Den Bosch

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van meubels, trappen en vloeren. Niet alleen voor de aanschaf ervan, maar ook voor het laten renoveren van een houten vloer in de buurt van Eindhoven, Den Bosch en Schijndel staan we voor u klaar. Met behulp van onze professionele apparatuur en diepgaande vakkennis, toveren wij uw vloer om tot een zeer fraai en nieuw ogend exemplaar. De aanschaf van een compleet nieuwe vloer is hierdoor niet nodig. Laat uw vloerrenovatie met bijvoorbeeld vloerverwarming door ons doen – wij zijn zo bij u in de buurt van Den Bosch, Eindhoven en elders. Bekijk zeker ook onze fotogalerij om een goed beeld van onze renovaties te krijgen.

Onze behandeling voor een prachtig resultaat

Een houten vloer in woningen te Den Bosch en Schijndel gaat vaak jaren mee als deze goed onderhouden wordt of als u deze door een professional gaat laten renoveren. De dikte van het hout maakt het vaak mogelijk om een vloerrenovatie uit te voeren in uw woning in Den Bosch of Eindhoven. Er wordt ongeveer 0,5 á 1 mm hout geschuurd met daarbij de huidige was-, lak- of olielaag. Hierdoor ontstaat er een geheel vlakke vloer waarin de eigen kenmerken en groeven weer zichtbaar worden. Wij zullen de vloer aansluitend afwerken naar uw wens. Hierdoor krijgt deze de nieuwe uitstaling waarvan u altijd heeft gedroomd!

Ontdek ons maatwerk

U schakelt ons niet enkel in voor een vloerrenovatie bij u in Eindhoven of Den Bosch. Wij produceren namelijk ook trappen, vloeren en meubels in onze werkplaats. U kunt dus ook bij ons terecht wanneer u een nieuwe houten vloer wilt in uw woning in Schijndel of Den Bosch, in plaats van de oude te laten renoveren. U profiteert in dat geval van maatwerk, omdat wij alle producten helemaal zelf maken.

Vraag vrijblijvend meer informatie op

Vanuit onze vestiging in Liempde (in de buurt van Schijndel, Den Bosch en Eindhoven) helpen wij u graag verder met uw houten vloerrenovatie, maar ook bij het laten renoveren van parket of een andere vloer, zoals laminaat. Wellicht heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen. Neem in dat geval contact met ons op via 06 514 97 196 of stuur een e-mail naar info@joshabraken.nl. Wij verwelkomen u ook graag in onze werkplaats.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743