Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Vloerrenovatie Eindhoven

Uw vloerrenovatie laten doen door een professional die gevestigd is tussen Den Bosch en Eindhoven: daar zijn wij voor. Als uw vloer toe is aan een opknapbeurt of als u bent uitgekeken op de kleur van uw vloer, dan nemen wij deze graag voor u in behandeling.

Vloerrenovatie in de omgeving van Den Bosch en Eindhoven

Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van meubels, trappen en houten vloeren. Niet alleen voor de aanschaf ervan, maar ook voor de renovaties helpen wij u graag. Met behulp van onze professionele apparatuur en de diepgaande vakkennis toveren wij uw houten vloer om tot een zeer fraai nieuw ogend exemplaar. De aanschaf van een compleet nieuwe vloer is niet nodig. Laat uw vloerrenovatie door ons doen. Wij zijn zo bij u terecht in de buurt van Den Bosch, Eindhoven en elders. Bekijk zeker ook onze fotogalerij om een goed beeld van onze renovaties te krijgen.

Onze behandeling voor een prachtig resultaat

Houten vloeren gaan vaak jarenlang mee als deze goed onderhouden worden. Door de dikte van het hout kan dit vaak ook prima gerenoveerd worden. Er wordt ongeveer 0,5 á 1 mm hout geschuurd met daarbij de huidige was-, lak- of olielaag. Hierdoor ontstaat er een geheel vlakke vloer waarin de eigen kenmerken en groeven weer zichtbaar worden. Wij zullen de vloer aansluitend afwerken naar uw wens. Hierdoor krijgt deze de nieuwe uitstaling waarvan u altijd heeft gedroomd!

Vraag vrijblijvend meer informatie op

Vanuit onze vestiging tussen Den Bosch en Eindhoven helpen wij u graag verder met uw vloerrenovatie. Wellicht dat u nog vragen heeft of meer informatie zou willen ontvangen. Bel ons dan via 06 514 97 196 of stuur een mail naar info@joshabraken.nl

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743