Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Vloer vloerverwarming Boxtel

Vloer met vloerverwarming in regio Boxtel

Wilt u een vloer laten aanleggen die geschikt is voor vloerverwarming in uw woning in omgeving Boxtel? U vindt diverse vloeren van uitstekende kwaliteit bij Jos Habraken in Liempde (nabij Boxtel). Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen en leveren van houten vloeren, meubels, trappen en bijgebouwen. Ook staan wij voor u klaar bij de renovatie van uw oude vloer. Als professional uit omgeving Boxtel kunnen wij u voorzien van goed advies over de vloer die aansluit bij uw wensen, zoals een vloer met de mogelijkheid voor vloerverwarming.

Welke vloer is geschikt voor vloerverwarming in mijn woning nabij Boxtel?

Bij Jos Habraken kunnen wij diverse vloeren aan u leveren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor houtsoorten als esdoorn, essen, Europees eiken, grenen, iepen, robijn en rood Amerikaans eiken. Daarbij kiest u ook tussen diverse vloersoorten, zoals een massieve vloer of een parketvloer. Onze parketvloeren zijn uit twee lagen opgebouwd. Hierbij kunt u kiezen voor visgraatparket, blokparket en strokenparket. Bij Jos Habraken kunt u echter niet alleen de vloer van uw wensen uitzoeken, wij kunnen hem ook voor u leggen. Dat kunnen wij doen aan de hand van diverse legmethodes:

  • Zwevend op folie;
  • Verlijmd op spaanplaat;
  • Rechtstreeks verlijmd.

Afhankelijk van uw ondervloer, of de huidige vloer van uw woning, kiezen wij de beste methode uit. Wilt u vloerverwarming onder uw houten vloer laten leggen, bijvoorbeeld in uw woning in Boxtel? Heeft u al vloerverwarming liggen onder uw vloer? Of wilt u een vloer laten aanleggen in een zakelijk pand in omgeving Boxtel? Vaak kunnen wij onze houten vloersoorten zonder problemen leggen, ook bij een renovatie inclusief vloerverwarming. Onze vloeren zijn namelijk uitermate geschikt voor verwarming. Onze keuze is dan ook zeer uitgebreid. Bij Jos Habraken regelen wij de vloer van uw dromen!

Profiteer van perfecte afwerking en maatwerk

Met de gewenste vakkundigheid en deskundigheid garandeert Jos Habraken u een perfecte afwerking. Elke woning is anders, maar ook elke vloer is anders. Wij bieden u dan ook altijd maatwerk. Wilt u meer informatie of wilt u eens langskomen in onze showroom op Looeind 21 in Liempde? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 514 97 196 of door te e-mailen naar info@joshabraken.nl.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743

J. Habraken Houten Vloeren