Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Traprenovatie laten doen in omgeving Boxtel

Wilt u een traprenovatie laten doen in de omgeving Boxtel of Sint-Oedenrode, bijvoorbeeld het renoveren van uw trap uit eikenhout? Dan bent u bij Jos Habraken in Liempde aan het juiste adres. Door het laten doen van onze professionele traprenovatie geniet u nog jarenlang van de eikenhouten trap in uw pand in Boxtel. Een traprenovatie is dan ook een goed alternatief voor de aanschaf van een compleet nieuwe trap. Wij zijn specialist in eikenhouten meubels, trappen en vloeren. Het laten renoveren van uw trap in regio Sint-Oedenrode laat u over aan onze deskundige vakmensen.

Behoud de kwaliteit van het eikenhout door een traprenovatie te laten doen in regio Boxtel

Kan uw eikenhouten trap wel een opkapbeurt gebruiken of bent u gewoon niet meer zo tevreden over de kleur? Een trap is een zeer sfeerbepalend aspect van uw woning in Eindhoven en kan veel doen voor de algehele uitstraling van uw interieur. Naast de functionaliteit van uw trap, wil het oog natuurlijk ook wat. Zorg er daarom voor dat uw trap er verzorgd en weer als nieuw uit ziet en laat dit door vakkundig personeel doen. De vakkundige medewerkers van Jos Habraken uit Liempde (nabij Sint-Oedenrode) kunnen met behulp van hun uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en professionele apparatuur uw trap weer laten stralen door deze te renoveren. Wij zorgen er met onze traprenovatie voor dat het eikenhout zijn kwaliteit behoudt. Bekijk onze fotogalerij met de verschillende trappen die door ons vervaardigd zijn.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Voor vrijblijvend informatie over onze trappen neemt u gemakkelijk contact met ons op. Bel voor vragen over het laten renoveren van uw trap in omgeving Sint-Oedenrode naar 06 514 97 196 of e-mail ons op info@joshabraken.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde waar we de mogelijkheden uiteenzetten voor het laten doen van een eikenhout traprenovatie in omgeving Boxtel. Kom langs, bekijk wat wij voor u kunnen betekenen en wij zorgen dat er een heerlijk kopje koffie klaar staat!

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743