Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Traprenovatie laten doen in Liempde

Wilt u een traprenovatie laten doen? Dan bent u bij Jos Habraken aan het juiste adres. Met onze professionele traprenovatie geniet u nog jarenlang van uw eikenhouten trap. Een traprenovatie is dan ook een goed alternatief voor de aanschaf van een compleet nieuwe vloer. Wij zijn specialist in eikenhouten meubels, trappen en vloeren en onze medewerkers staan voor u klaar om te beginnen.

Behoud de kwaliteit van het eikenhout door een traprenovatie te laten doen

Kan uw eikenhouten trap wel een opkapbeurt gebruiken of bent u gewoon niet meer zo tevreden over de kleur? Een trap is een zeer sfeerbepalend aspect in uw woning en kan veel doen voor de algehele uitstraling van uw interieur. Naast de functionaliteit van uw trap, wil het oog natuurlijk ook wat. Zorg er daarom voor dat uw trap er verzorgd en weer als nieuw uit ziet en laat dit door vakkundig personeel doen. De vakkundige medewerkers van Jos Habraken kunnen met behulp van hun uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en professionele apparatuur uw trap weer laten stralen. Wij zorgen er met onze traprenovatie voor dat het eikenhout zijn kwaliteit behoudt. Bekijk onze fotogalerij met de verschillende trappen die door ons vervaardigd zijn.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Voor vrijblijvend informatie neemt u gemakkelijk contact met ons op. Bel voor vragen naar 06 514 97 196 of mail ons naar info@joshabraken.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde. Kom langs, bekijk wat wij voor u kunnen betekenen en wij zorgen dat er een heerlijk kopje koffie klaar staat!

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743