Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Traprenovatie laten doen Boxtel

Traprenovatie laten doen in omgeving Boxtel

Wilt u een traprenovatie laten doen in de omgeving Boxtel? Dan bent u bij Jos Habraken in Liempde aan het juiste adres. Door het laten doen van onze professionele traprenovatie geniet u nog jarenlang van de trap in uw pand in Boxtel. Een traprenovatie is dan ook een goed alternatief voor de aanschaf van een compleet nieuwe trap. Een traprenovatie kunt u het best laten doen door deskundige vakmensen uit de omgeving van Boxtel.

Behoud de kwaliteit door een traprenovatie te laten doen in regio Boxtel

Kan uw eikenhouten trap wel een opknapbeurt gebruiken of bent u niet meer zo tevreden over de kleur? Een trap is een zeer sfeerbepalend aspect van uw woning in Eindhoven en doet veel voor de algehele uitstraling van uw interieur. Naast de functionaliteit van uw trap, wil het oog natuurlijk ook wat. Zorg er daarom voor dat uw trap er verzorgd en weer als nieuw uit ziet door een traprenovatie van ons vakkundige personeel. De medewerkers van Jos Habraken gebruiken hun uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en professionele apparatuur om uw trap weer te laten stralen. Bekijk onze fotogalerij met de verschillende trappen die door ons vervaardigd zijn.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Voor vrijblijvende informatie over onze trappen neemt u gemakkelijk contact met ons op. Bel voor vragen over een traprenovatie naar 06 514 97 196 of e-mail ons op info@joshabraken.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde. Hier zetten we de mogelijkheden uiteen voor het laten doen van een traprenovatie in omgeving Boxtel. Kom langs, bekijk wat wij voor u kunnen betekenen en wij zorgen dat er een heerlijk kopje koffie klaar staat!

 

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743