Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Traprenovatie Eindhoven

Traprenovatie in regio Eindhoven

Wilt u een traprenovatie laten doen in de omgeving van Eindhoven en Boxtel? Een houten trap gaat vaak jaren – al dan niet decennialang mee, mits deze goed wordt onderhouden. Jos Habraken in Liempde is hét adres wanneer u uw trap wilt laten doen in regio Boxtel. Een traprenovatie voor uw woning in Oost-Brabant, zoals Boxtel of Eindhoven, is dan ook een goed alternatief voor de aanschaf van een compleet nieuwe trap. Het laten renoveren van uw trap in Boxtel, Tilburg of Eindhoven is de ideale oplossing wanneer u tevreden bent met de stijl, maar door middel van een traprenovatie toch een nieuwe uitstraling wilt realiseren.

 

Een traprenovatie laten doen in de omgeving van Eindhoven en Boxtel

Kan uw eikenhouten trap wel een opknapbeurt gebruiken of bent u niet meer zo tevreden over de uitstraling? Een trap is een zeer sfeerbepalend aspect van uw woning in Eindhoven en doet veel voor de algehele uitstraling van uw interieur. Ons team zorgt ervoor dat uw trap er verzorgd en weer als nieuw uitziet. Maak gebruik van onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en professionele apparatuur om uw trap weer te laten stralen. Wanneer u een traprenovatie wilt laten doen bij u thuis in regio Boxtel of Eindhoven, staan wij voor u klaar. Bespreek met ons uw wensen en eisen voor de ideale maatwerkoplossing. Wij houden hier altijd rekening mee wanneer u ons inschakelt voor het laten renoveren van uw trap in Eindhoven, Tilburg of Boxtel.

 

Verleng de levensduur van uw trap in Boxtel door deze te laten renoveren

Wilt u de levensduur van uw huidige trap aanzienlijk verlengen? Het laten renoveren van de trap is al voldoende om ervoor te zorgen dat uw trap in Boxtel, Tilburg of Eindhoven in de toekomst bestand is tegen slijtage. Dankzij ons vakmanschap, hoeft u de komende jaren niet meer om te kijken naar het onderhoud van uw trap. Wilt u meer weten over een vakkundige traprenovatie bij u thuis in de omgeving van Boxtel en Eindhoven? Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het laten doen van een traprenovatie in regio Boxtel. U kunt daarnaast bij ons terecht voor het leggen van een houten vloer op vloerverwarming en andere vormen van maatwerk, bijvoorbeeld het laten maken van een houten tafelblad op maat.

 

Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd wat er mogelijk is wanneer u besluit om uw trap in regio Eindhoven, Tilburg of Boxtel te laten renoveren door onze specialisten? Voor vrijblijvende informatie over onze trappen neemt u gemakkelijk contact met ons op. Bel voor vragen over een traprenovatie bij u in regio Boxtel en Eindhoven naar 06 514 97 196 of stuur een e-mail naar info@joshabraken.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Liempde. Hier zetten we de mogelijkheden uiteen voor het laten doen van een traprenovatie in omgeving Boxtel. Kom langs, bekijk wat wij voor u kunnen betekenen en wij zorgen dat er een heerlijk kopje koffie klaar staat.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743

J. Habraken Houten Vloeren