Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Traprenovatie Eindhoven

Blaas uw mooie trap nieuw leven in met behulp van de vakkundige traprenovatie van Jos Habraken in de regio’s Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Een houten trap gaat vaak jaren al dan niet decennia mee, mits er goed onderhoud aan wordt gepleegd. Voor uw trap in Den Bosch, Tilburg of Eindhoven is traprenovatie de ideale oplossing wanneer u nog steeds tevreden bent met de stijl, maar toch een nieuwe uitstraling wilt.

Traprenovatie: een duurzame oplossing voor uw woning in Den Bosch, Tilburg of Eindhoven

U bent blij met uw trap en deze wordt veelvuldig gebruikt. Dat is ook niet zo gek: iedere dag lopen er wel mensen naar boven en beneden. Daarom is het belangrijk dat uw trap bestand is tegen slijtage. Heeft u een aantal jaar geleden een trap gekocht die mooi is, maar niet stevig? Dan is het niet nodig om uw trap te vervangen. Traprenovatie is al voldoende om ervoor te zorgen dat uw trap in Den Bosch, Tilburg of Eindhoven in de toekomst bestand is tegen slijtage. Dat is gunstig voor uw portemonnee. De komende jaren hoeft u niet meer om te kijken naar het onderhoud van uw trap.

Bepaal zelf het nieuwe uiterlijk van uw trap

Een houten trap is maatwerk. Niet alleen het materiaal is uniek, ook de plaatsing van de trap in een woning is overal weer anders. Tijdens het uitvoeren van onze traprenovatie houden we hier dan ook altijd rekening mee. We bieden u een grote keuze uit houtsoort, kwaliteit en afwerking. Zo wordt uw trap geheel naar eigen wens gerenoveerd. Tijdens het renoveren pakken we alle zwakke en minder fraaie punten aan van de trap. Dit doen we altijd met respect voor het huidige uiterlijk van de trap.

Verken de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat er mogelijk is voor uw trap? Neem contact met ons op. Bel naar 06 514 97 196 of stuur een e-mail naar info@joshabraken.nl.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743