Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Parket laten renoveren Boxtel

Parket laten renoveren in Boxtel

Wilt u graag uw parket laten renoveren, zodat uw woning in Boxtel of Schijndel een opknapbeurt krijgt? Verzeker uzelf van een mooi resultaat en schakel een specialist op het gebied van houten vloeren in, zoals Jos Habraken uit Liempde. U weet dan zeker dat u na het laten renoveren nog jarenlang van een stralend parket geniet in uw woning in Boxtel of Schijndel. Onze medewerkers staan voor u klaar.

 

Besluit om uw parket te laten renoveren in Boxtel

Is uw houten vloer versleten? U hoeft deze niet altijd te vervangen. Een vloerrenovatie geeft vaak het gewenste resultaat. Het parket in uw woning in Boxtel of Schijndel laten renoveren is eenvoudiger dan zelf aan de slag gaan. De vakkundige medewerkers van Jos Habraken uit Liempde maken uw vloer weer als nieuw met behulp van professionele apparatuur, uitgebreide kennis en jarenlange ervaring. Indien gewenst, verzorgen wij ook voor u de traprenovatie van uw houten trap.

 

Onze werkwijze

Wilt u het parket in uw woning in Boxtel of Schijndel laten renoveren door echte vakmensen? Wij gaan voor u direct aan de slag. Eerst verwijderen wij de was-, lak of olielaag van het parket en schaven daarbij ook 0,5-1 millimeter hout weg. Zo ontstaat er weer een compleet vlakke vloer met eigen groeven en unieke kenmerken. Vervolgens werken de professionals van ons vloerenbedrijf uw vloer af, waarbij uzelf de toplaag kiest. U geniet na de renovatie nog jarenlang van uw vloer.

 

Neem bij vragen contact met ons op

Kan uw houten vloer wel een opknapbeurt gebruiken of bent u gewoon niet meer tevreden met uw huidige vloer? Besluit om het parket te laten renoveren door de medewerkers van Jos Habraken nabij Boxtel en Schijndel. Heeft u vragen over onze werkwijze? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen door te bellen naar 06 514 97 196 of door te e-mailen naar info@joshabraken.nl.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743