Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Onderhoud houten vloer Boxtel

Onderhoud aan uw houten vloer in regio Boxtel

Het is goed om op de hoogte te zijn van het onderhoud dat een houten vloer in uw woning in Boxtel of Sint-Oedenrode nodig heeft. Daarom is het goed om u voor aanschaf te laten informeren door dé vloerspecialist uit Liempde, Jos Habraken. Regelmatig onderhoud aan uw houten vloer in Boxtel of Sint-Oedenrode zorgt er namelijk voor dat deze jarenlang meegaat en mooi blijft – u besteedt dit eenvoudig uit aan een vloerspecialist. Uiteraard is het verstandig om uw houten vloer altijd bij een specialist aan te schaffen, zoals Jos Habraken in Liempde.

Het onderhoud van uw houten vloer in omgeving Boxtel

Heeft u een houten vloer aangeschaft? Daar wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Om uw houten vloer in Sint-Oedenrode of Boxtel zo lang mogelijk mooi te houden, dient u deze regelmatig van goed onderhoud te voorzien. Koopt u uw houten vloer bij Jos Habraken in Liempde? De medewerkers voorzien u dan graag van deskundig advies met betrekking tot het onderhoud van uw houten vloer in Boxtel of Sint-Oedenrode. Bij intensief gebruik van uw vloer is het verstandig om deze dagelijks te stofzuigen, te wissen of te vegen, zodat u zand en vuil van uw vloer verwijdert. Uw houten vloer mag u enkel vochtig reinigen wanneer dit echt noodzakelijk is. Met speciale onderhoudsproducten kunt u uw vloer beschermen tegen beschadigingen en een vloerrenovatie voorkomen.

Ontdek onze uitstekende dienstverlening

Na aankoop van een houten vloer blijven de medewerkers van Jos Habraken bereikbaar voor vragen over het onderhoud van een houten vloer in Boxtel of Sint-Oedenrode. U kunt ons bereiken via 06 514 97 196. Bovendien zijn wij ook bereikbaar als u een e-mail stuurt naar info@joshabraken.nl. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de showroom in Liempde als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor het onderhoud van uw houten vloer.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743

J. Habraken Houten Vloeren