Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Massieve parketvloeren

Massieve parketvloeren

Wilt u een mooie parketvloer kiezen uit een ruim aanbod aan massieve parketvloeren? Dan bent u bij Jos Habraken aan het juiste adres. In onze eigen werkplaats te Liempde maken wij verschillende massieve parketvloeren van verschillende soorten hout. De wens van de klant staat bij ons centraal. Wij horen graag wat voor soort vloer u binnenkort in huis wilt hebben liggen, dan gaan wij meteen met uw aanvraag aan de slag.

Massieve parketvloeren in verschillende stijlen verkrijgbaar

Niet iedere houten vloer is hetzelfde, dat spreekt voor zich. Komt u bij Jos Habraken, dicht bij Schijndel en Sint-Oedenrode, langs voor het op maat laten maken van massieve parketvloeren? Dan heeft u allereerst keuze uit een groot aantal massieve houtsoorten, zoals essen, iepen, grenen of eiken hout. Ook kunt u kiezen wat voor vloersoort u prefereert. U kunt kiezen voor standaard planken, maar misschien vindt u een Hongaarse punt of visgraat vloer ook wel mooi. Natuurlijk moet er ook over de legmethode en de afwerking nagedacht worden.

Altijd advies op basis van kennis en expertise

De medewerkers van Jos Habraken begrijpen natuurlijk heel goed dat het maken van een keuze heel lastig kan zijn. Daarom staan zij u met raad en daad bij waar nodig, zodat u uiteindelijk de massieve parketvloeren in huis heeft liggen waar u al een tijdje van droomde. Bent u benieuwd naar wat Jos Habraken voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en bel naar 06 514 97 196 of stuur een e-mail naar info@joshabraken.nl.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743

J. Habraken Houten Vloeren