Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Laminaat Schijndel

Laminaat Schijndel

Laminaat kunt u natuurlijk gewoon bij een reguliere bouwmarkt in de buurt van Schijndel kopen. Ook kunt u vast en zeker terecht bij een leverancier van goedkope laminaatvloeren. Maar wanneer u laminaat van hoge kwaliteit in huis wilt halen, dan kunt u het best een bezoekje brengen aan de showroom van Jos Habraken te Liempde, niet ver van Schijndel en Sint-Oedenrode. Jos Habraken is namelijk dé specialist op het gebied van houten vloeren en kan u aan het gewenste laminaat helpen.

Laminaat geproduceerd in eigen werkplaats nabij Schijndel

Jos Habraken vervaardigt al meer dan 20 jaar houten vloeren in haar eigen werkplaats te Liempde. Met de grootste zorg en nauwkeurigheid produceren onze vakmensen de vloer die de klant zich wenst. Wij maken verschillende soorten vloeren van verschillende soorten hout en zorgen ook voor de gewenste afwerking. Ook geven wij advies en voeren wij zelf onderhoud uit aan houten vloeren, zoals het laminaat bij uw woning in Schijndel.

Ook vloeren op maat zijn mogelijk

Woont u in Schijndel en zou u graag laminaat op maat willen laten maken, omdat u in het standaard aanbod niets geschikt heeft kunnen vinden? De medewerkers van Jos Habraken zijn u graag van dienst! Vertel ons wat uw wensen zijn, dan geven wij daar graag gehoor aan. Met plezier maken wij voor u het laminaat dat u zich wenst. Heeft u vragen over onze producten en diensten, zoals het leggen van een vloer? Neem dan contact op door te bellen naar 06 514 97 196 of stuur een e-mail naar info@joshabraken.nl.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743