Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Houten vloer op vloerverwarming Boxtel

Houten vloer voor op vloerverwarming in regio Boxtel

Wilt u graag een houten, bijvoorbeeld eiken, vloer aanschaffen voor op de vloerverwarming in uw woning in omgeving Boxtel, Sint-Oedenrode of Schijndel? U bezoekt daarvoor Jos Habraken uit Liempde. Wij produceren en verkopen vloeren van verschillende soorten hout, die in verschillende patronen gelegd kunnen worden. Wanneer u een houten vloer voor op uw vloerverwarming bij ons aanschaft, koopt u een eiken vloer die perfect naar wens is voor uw woning in Boxtel, Schijndel of Sint-Oedenrode.

 

Houten eiken vloer voor op vloerverwarming kopen in omgeving Boxtel

Droomt u ook van een van een (eiken) houten vloer met een warme uitstraling die ook nog eens geschikt is voor op vloerverwarming in uw woning in Sint-Oedenrode, Boxtel of Schijndel? Jos Habraken zorgt dat u geniet van warme voeten, terwijl u ook geniet van een natuurlijke sfeer in huis. Onze vakmensen maken met plezier een houten vloer, van bijvoorbeeld eiken, voor u op maat die geschikt is voor op vloerverwarming in onze werkplaats te Liempde, nabij Schijndel, Boxtel en Sint-Oedenrode. Zij adviseren u bovendien graag bij de keuze voor een bepaalde soort hout. Niet ieder soort hout is geschikt voor op vloerverwarming, maar wanneer u een eiken vloer in uw woning in Boxtel, Sint-Oedenrode of Schijndel laat plaatsen, zit u vaak goed. U combineert een vloer van bijvoorbeeld rood Amerikaans eiken of Europees eiken perfect met vloerverwarming, omdat eikenhout zeer stabiel is en nauwelijks vervormt.

 

Ervaar jarenlange ervaring

Wij hebben 20 tot 30 jaar ervaring met het bewerken van hout. Wij maken niet enkel een prachtige houten vloer, van bijvoorbeeld eiken, voor op vloerverwarming bij u in Schijndel, Boxtel of Sint-Oedenrode, maar herstellen ook vloeren en maken trappen. U profiteert dus van een complete dienstverlening wanneer u besluit om een nieuwe vloer aan te schaffen bij ons. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen in onze werkplaats, waar wij al onze producten helemaal zelf produceren. Doordat wij alle producten zelf produceren, zijn wij in staat om perfect in te spelen op uw wensen. Daarnaast heeft u bij ons altijd contact met dezelfde contactpersoon, wel zo handig en duidelijk!

 

Informeer naar de mogelijkheden

Zou u graag een houten vloer, van bijvoorbeeld eiken, voor op uw vloerverwarming op maat willen laten maken, zodat deze perfect past bij uw woning in Schijndel, Sint-Oedenrode of Boxtel? Een eiken vloer is perfect met vloerverwarming te combineren, maar informeer zeker eens naar de andere mogelijkheden. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over. U neemt contact met ons op door te bellen naar 06 514 97 196 of door een e-mail te sturen naar info@joshabraken.nl.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743

J. Habraken Houten Vloeren