Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Houten vloer voor op vloerverwarming in regio Boxtel

Wilt u graag een houten, bijvoorbeeld eiken, vloer aanschaffen die geschikt is om op vloerverwarming op te leggen in uw woning in omgeving Boxtel of Schijndel? Daarvoor kunt u terecht bij Jos Habraken, gevestigd in Liempde. Wij produceren en verkopen vloeren van verschillende soorten hout, die in verschillende patronen gelegd kunnen worden. Wanneer u een houten vloer voor op uw vloerverwarming bij ons aanschaft, dan weet u zeker dat u een eiken vloer koopt die perfect naar wens is voor uw woning in Boxtel of Schijndel.

Eiken houten vloer voor op vloerverwarming kopen in omgeving Boxtel

Droomt u ook van een van een (eiken) houten vloer met een warme uitstraling die ook nog eens geschikt is voor op vloerverwarming te leggen in uw woning in Boxtel of Schijndel? Genieten van warme voeten en een natuurlijke sfeer in huis, dat is wat Jos Habraken mogelijk kan maken. In onze eigen werkplaats te Liempde maken onze vakmensen met plezier voor u de houten vloer die u zich wenst en die tevens geschikt is voor op vloerverwarming. Bovendien adviseren zij u graag bij het maken van een keuze voor een bepaalde hout soort. Niet ieder soort hout is geschikt om op vloerverwarming te leggen, maar met een eiken vloer zit u vaak goed. Een vloer van bijvoorbeeld Europees of rood Amerikaans eiken kan perfect met vloerverwarming gecombineerd worden, omdat eiken hout zeer stabiel is en nauwelijks vervormt.

Informeer naar de mogelijkheden

Zou u graag een (eiken) houten vloer voor op uw vloerverwarming op maat willen laten maken, zodat deze perfect past bij uw woning in Schijndel of Boxtel? Een eiken vloer is perfect met vloerverwarming te combineren, maar informeer zeker eens naar de andere mogelijkheden. De medewerkers van Jos Habraken vertellen u er graag over. Contact met ons opnemen doet u door te bellen naar 06 514 97 196 of een e-mail te sturen naar info@joshabraken.nl.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743