Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Houten vloer op vloerverwarming

Wilt u graag een houten, bijvoorbeeld eiken, vloer aanschaffen die geschikt is om op vloerverwarming te leggen? Daarvoor kunt u terecht bij Jos Habraken, gevestigd in de omgeving van Boxtel en Schijndel. Wij produceren en verkopen vloeren van verschillende soorten hout, die in verschillende patronen gelegd kunnen worden. Wanneer u een houten vloer voor op uw vloerverwarming bij ons aanschaft, dan weet u zeker dat u een vloer koopt die perfect naar wens is.

Houten vloer voor op vloerverwarming: eiken hout een geschikte optie

Droomt u ook van een van een houten vloer met een warme uitstraling die ook nog eens geschikt is om op vloerverwarming te leggen? Genieten van warme voeten en een natuurlijke sfeer in huis, dat is wat Jos Habraken mogelijk kan maken. In onze eigen werkplaats te Liempde maken onze vakmensen met plezier voor u de houten vloer die u zich wenst en die tevens geschikt is voor op vloerverwarming. Bovendien adviseren zij u graag bij het maken van een keuze voor een bepaalde hout soort. Niet ieder soort hout is geschikt om op vloerverwarming te leggen, maar met een eiken vloer zit u vaak goed. Een vloer van bijvoorbeeld Europees of rood Amerikaans eiken kan perfect met vloerverwarming gecombineerd worden, omdat eiken hout zeer stabiel is en nauwelijks vervormt.

Informeer naar de mogelijkheden in Liempde

Zou u graag een houten vloer voor op uw vloerverwarming op maat willen laten maken? Een eiken vloer is perfect met vloerverwarming te combineren, maar informeer zeker eens naar de andere mogelijkheden. De medewerkers van Jos Habraken in Liempde vertellen u er graag over. Contact met ons opnemen doet u door te bellen naar 0411 63 30 73.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743