Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home ยป Houten vloer massief Boxtel

Houten vloer van massief hout in regio Boxtel

Een houten vloer wordt doorgaans van massief houten planken gemaakt en past in iedere woning in omgeving Boxtel en Schijndel. Daarbij heeft u echter nog de keuze uit veel verschillende toepassingen. Bij Jos Habraken in Liempde, al meer dan 20 jaar een specialist op het gebied van houten vloeren, heeft u de keuze uit planken, Hongaarse punt en visgraat. Zou u graag een idee willen krijgen hoe deze vloeren er in de praktijk uitzien? Kom dan eens langs in de showroom van Jos Habraken in Liempde, nabij Schijndel en Boxtel, om te kijken wat er mogelijk is op het gebied van massief houten vloeren.

Houten vloer van massief hout met de juiste afwerking laten leggen in Boxtel of Schijndel

Bij Jos Habraken in Liempde heeft u keuze uit de volgende massief houten vloeren om te laten leggen in uw woning in Boxtel of Schijndel:

  • Planken: een vloer van massief houten planken, verkrijgbaar in breedtes van 16, 18, 20 of 22 centimeter breed voor uw woning in Boxtel en Schijndel.
  • Hongaarse punt: een houten vloer waarbij de houten planken in een hoek van 60 graden gelegd worden en aan de bovenzijde aansluiten. Ook deze planken zijn in verschillende maten verkrijgbaar.
  • Visgraat: bij een visgraat houten vloer worden de linker- en rechterdelen onder een hoek van 90 graden gelegd en ligt de bovenzijde met de kopse zijde tegen de lange zijde van de plank ernaast.

Laat u adviseren over de afwerking van uw vloer

Voor welke massief houten vloer u ook kiest, het is belangrijk dat deze goed afgewerkt wordt na het plaatsen in uw woning in Boxtel of Schijndel. Een goede afwerking zorgt immers voor de gewenste uitstraling en zorgt ook voor een degelijke bescherming tegen beschadigingen van de vloer. Vindt u het lastig om voor een bepaalde afwerking en een bepaald massief houten vloer te kiezen? De medewerkers van Jos Habraken adviseren u graag wanneer u belt naar 06 514 97 196 of een e-mail stuurt naar info@joshabraken.nl. Wij staan voor u klaar als u contact met ons opneemt.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743