Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Houten vloer laten leggen

Een houten vloer laten leggen doet u door Jos Habraken. Met ruim 20 á 30 jaar ervaring op dit gebied, garanderen wij u de kwaliteit die het verdient. Een strak gelegde vloer gemaakt van natuurlijk hout doet namelijk wonderen voor de ruimte. Kies daarom nu uw favoriet en wij gaan direct voor u aan de slag.

Houten vloer laten leggen naar eigen voorkeur

Uiteraard willen wij u ook voldoende keuze bieden. Niet alleen in de houtsoort, maar ook in de legwijze. Zo kiest u de uitstraling die precies past bij uw smaak. Qua vloersoorten hebben wij een onderverdeling gemaakt in twee soorten, namelijk massieve vloeren en parketvloeren. Daarin zijn verschillende afwerkingen mogelijk. Binnen de legmethodes kiest u uit zwevend of verlijmd, waarin ook weer verschillende opties mogelijk zijn. Een houten vloer door ons laten leggen? De houtsoorten waar u uit kiest bij ons zijn:

  • Esdoorn
  • Essen
  • Europees eiken
  • Grenen
  • Rood Amerikaans eiken

Afwerking en onderhoud

Wat ook niet bepaald onbelangrijk is, is de afwerking en het onderhoud. Geheel naar wens kunnen wij uw houten vloer afwerken met olie, wax, lak of verschillende soorten zeep. Wij voorzien u graag van onze vakkennis om hier de juiste keuze in te kunnen maken. Iedere vloer is immers anders. Om uw vloer nog jaren goed te houden is onderhoud essentieel, vooral bij intensief gebruik. Laat u daarom uitgebreid adviseren over het onderhoud die uw vloer nodig heeft. Daarnaast is het ook mogelijk om uw vloer door ons te laten renoveren. Geheel naar wens kunnen wij uw huidige vloer weer volledig opknappen.

Een vloer die het belopen waard is

Kom kijken in onze showroom en vind hier een ruim aanbod aan karakteristieke, houten vloeren die u door ons kan laten leggen. Dit vormt een goed beeld van de uitstraling en afwerking van de verschillende soorten vloeren. Bel ons voor meer informatie via 06 514 97 196 of stuur ons een mail naar info@joshabraken.nl.   

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743