Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Houten visgraat vloer Boxtel

Houten visgraat vloer in regio Boxtel

Een houten visgraat vloer is een houten vloer die gelegd is in een visgraatpatroon, bijvoorbeeld in de woonkamer van uw woning in Boxtel of Sint-Oedenrode. Linker- en rechterdelen worden onder een hoek van 90 graden gelegd en liggen aan de bovenzijde met de kopse zijde haaks tegen de lange zijde van de plank ernaast. Deze legmethode kan zowel toegepast worden bij een massieve houten vloer als bij een parketvloer. Het is verstandig om altijd uw houten visgraat vloer bij een specialist te halen. Bezoek daarom binnenkort eens de showroom van Jos Habraken, gelegen in Liempde (in de buurt van Boxtel en Sint-Oedenrode), om de perfecte houten visgraat vloer te vinden.

Houten visgraat vloer gemaakt in onze eigen werkplaats vlak bij Boxtel

Jos Habraken uit Liempde produceert al meer dan 20 jaar met veel zorg houten vloeren, trappen en meubels naar de wens van onze klanten. Onze vakmensen maken op ambachtelijke wijze in onze eigen schaverij de houten vloer of meubels die u zich wenst. Doordat de productie en het herstel van onze producten volledig in eigen beheer is, kunnen wij ons flexibel tegenover onze klanten opstellen en snel inspelen op uw vragen. Bovendien heeft u vanaf de productie in Liempde tot en met de afwerking van uw houten visgraat vloer in Boxtel of Sint-Oedenrode te maken met één aanspreekpunt, wat het hele proces zeer overzichtelijk houdt.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bent u benieuwd naar wat Jos Habraken voor u kan betekenen? Kom dan eens langs in onze showroom en werkplaats in de omgeving van Boxtel en Sint-Oedenrode voor de mogelijkheden op het gebied van een houten visgraat vloer. Ook kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 06 514 97 196 of een e-mail te sturen naar info@joshabraken.nl.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743