Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Houten tafelblad op maat Tilburg

Houten tafelblad op maat nabij Tilburg

Heeft u de wens om een houten tafelblad of mooie boomstamtafel op maat te laten maken voor uw woning in Tilburg? Hiervoor gaat u naar een specialist als Jos Habraken uit Liempde. Hier kunt u terecht voor al uw unieke houten meubilair, trappen en vloeren. Kies zelf de houtsoort en stijl die bij u past en schakel ons in om een houten tafelblad op maat te laten maken voor uw woning nabij Tilburg.

 

Een prachtig houten tafelblad op maat voor uw woning in Tilburg

Wilt u graag een houten tafelblad op maat laten maken voor uw woning in Tilburg, in de vorm van bijvoorbeeld een boomstamtafel? Dat is een stijlvol idee. Iedere boomstamtafel die u laat maken is uniek, waardoor u nooit dezelfde tafel zult tegenkomen in Tilburg en daarbuiten. Een boomstamtafel past bij ieder interieur, of dat nu modern, Scandinavisch of industrieel is.

 

Laat ons uw droomtafel realiseren

Wilt u een houten tafelblad op maat laten maken? Uiteraard gaan we met al uw wensen aan de slag. Maar ook voor een ander type meubel dan een boomstamtafel, kunt u bij ons terecht. Heeft u specifieke ideeën over het op maat laten maken van een houten tafelblad voor uw woning in Tilburg? Met onze jarenlange ervaring draaien we daar onze hand niet voor om. Alle houten meubels of ander type maatwerk vervaardigen wij zelf in onze werkplaats in Liempde.

 

Kom langs voor vloeren, trappen en meubels

Heeft u een houten vloer die aan renovatie toe is of wilt u graag een nieuwe laten leggen? Of zou u graag uw woning willen aanvullen met een prachtige houten trap of andere meubels? De mogelijkheden met hout zijn eindeloos. Neem contact met ons op voor meer informatie. Woont u in regio Tilburg of Eindhoven en heeft u een vraag over het op maat laten maken van een tafelblad? Bel naar 06 514 97 196 of vul het contactformulier in.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743

J. Habraken Houten Vloeren