Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home ยป Houten meubels kopen Boxtel

Houten meubels kopen in regio Boxtel

Besluit om unieke houten meubels te kopen in de omgeving van Boxtel. Jos Habraken uit Liempde biedt verschillende soorten op maat gemaakte meubels, zoals tafels of banken. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met allerlei soorten houten meubels maken en bieden u het houten meubelstuk dat u wenst. Deel uw wensen met ons, wij gaan graag voor u aan de slag in onze werkplaats.

Unieke houten meubels kopen in de omgeving van Boxtel

Wij produceren de houten meubels die u kunt kopen volledig in eigen beheer in onze werkplaats in Liempde, niet ver van Boxtel. Deze meubelstukken geven stuk voor stuk sfeer aan uw woning; of het nu gaat om een tafel of een complete kastenwand. Wij vervaardigen een uniek meubelstuk dat u graag in huis wilt hebben. Daarnaast zorgen wij voor een sierlijke afwerking naar wens, bijvoorbeeld van een houten tafelblad op maat. Onze medewerkers luisteren naar uw wensen en bekijken de schets of de foto van de houten meubels op maat die u wilt kopen in de omgeving van Boxtel.

Kom gerust een langs

Heeft u vragen over de productie van houten meubels op maat of heeft u een meubelstuk gezien dat u wilt kopen voor uw woning in Boxtel? Dan mag u gerust eens langskomen in onze werkplaats. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over de mogelijkheden met betrekking tot een eiken vloer? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 514 97 196 of door een e-mail te sturen naar info@joshabraken.nl.

 

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743