Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Houten meubels

Droomt u van op maat gemaakte houten meubels in uw huiskamer of slaapkamer? Of zou u mooie houten bank in uw tuin willen hebben waarop u ’s zomers in het zonnetje kunt zitten? Jos Habraken kan u daaraan helpen. Ons bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het maken van allerlei soorten houten meubels en kan u ook aan het houten meubelstuk helpen dat u zich wenst. Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan gaan wij voor u in onze werkplaats aan de slag.

Productie van houten meubels in eigen beheer

Jos Habraken produceert houten meubels volledig in eigen beheer, in onze werkplaats te Liempde in de regio van Boxtel en Den Bosch. Of het nu gaat om een bijzettafel of een complete kastenwand, wij vervaardigen met plezier het meubelstuk dat u graag in huis wilt hebben. Natuurlijk zorgen wij ook voor een sierlijke afwerking naar wens. Onze medewerkers luisteren graag naar uw wensen en bekijken graag de schets of de foto van de houten meubels die u op maat wilt laten maken. Heeft u deskundig advies nodig? Dan horen wij dat graag van u.

Kom gerust langs

Heeft u vragen over de productie van houten meubels op maat? Dan mag u gerust eens langskomen in onze werkplaats in Liempde. Voor vragen kunt u altijd bellen naar 0411 63 30 73.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743