Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Houten meubels kopen Boxtel

Houten meubels kopen in regio Boxtel

Wilt u unieke houten meubels kopen voor uw woning in de omgeving van Boxtel? Jos Habraken uit Liempde biedt verschillende soorten op maat gemaakte meubels, zoals tafels of banken. Dankzij ruim 20 jaar ervaring met het maken van allerlei soorten houten meubels, realiseren wij voor u het houten meubelstuk dat u wenst. Wij gaan direct voor u aan de slag in onze werkplaats.

 

Unieke houten meubels kopen in de omgeving van Boxtel

Wij produceren de houten meubels die u kunt kopen volledig in eigen beheer in onze werkplaats, niet ver van Boxtel. Deze meubels geven stuk voor stuk sfeer aan uw woning; of het nu gaat om een tafel of een complete kastenwand. Daarnaast zorgen wij voor een sierlijke afwerking naar wens, bijvoorbeeld van een houten tafelblad op maat. Onze medewerkers luisteren naar uw eisen en baseren het ontwerp op de schets of foto van uw droommeubel. Kom bij ons langs voor het kopen van de perfecte houten meubels voor uw woning in Boxtel.

 

Bezoek de showroom

Heeft u vragen over de productie van houten meubels op maat of heeft u iets gezien dat u wilt kopen voor uw woning in Boxtel? Kom gerust langs in onze werkplaats te Liempde. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over de mogelijkheden met betrekking tot het leggen van een eiken vloer? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 514 97 196 of door te e-mailen naar info@joshabraken.nl.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743

J. Habraken Houten Vloeren