Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Europees eiken vloer Boxtel

Europees eiken vloer

Ziet u binnenkort al een mooie Europees eiken vloer in uw huis in regio Schijndel liggen? Anders dan Amerikaans eiken hout heeft Europees eiken hout een grove structuur, waardoor beschadigingen minder zichtbaar zijn. Een Europees eiken vloer is zeer stabiel en verandert nauwelijks van vorm, wat natuurlijk een groot voordeel is als u deze in uw woning in Schijndel wilt laten leggen. Dankzij de luxueuze uitstraling van de Europees eiken vloer past deze in ieder interieur. Bent u de volgende die van dit type vloer geniet? Kom dan eens langs in de showroom van Jos Habraken in Liempde.

 

Europees eiken vloer op een passende manier gelegd in uw woning

Heeft u bij Jos Habraken in Liempde, een specialist op het gebied van houten vloeren nabij Schijndel, de Europees eiken vloer gevonden die u in uw huis wilt hebben? Dan is het goed om de verschillende legmethodes te overwegen. Over het algemeen bestaan er twee methodes, namelijk zweven of verlijmen. Beide methodes zijn geschikt voor kleine en grote oppervlaktes; het is vooral afhankelijk van uw persoonlijke situatie voor welke legmethode u het best kunt kiezen. De medewerkers van Jos Habraken adviseren u graag over de verschillende vloeren en legmethodes als u er zelf niet uitkomt.

 

Al ruim 20 jaar ervaring

Jos Habraken beschikt over meer dan 20 ervaring in maatvoering, afwerking en vloerrenovaties. Wij bezorgen u de houten vloer die u zich wenst, bijvoorbeeld een van Europees eiken, voor uw woning in Schijndel of ergens anders in Nederland. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze showroom te Liempde. Heeft u voor die tijd vragen? Neem dan even contact op via 06 514 97 196 of stuur een e-mail naar info@joshabraken.nl.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743

J. Habraken Houten Vloeren