Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Europees eiken vloer

Ziet u binnenkort al een mooie Europees eiken vloer in uw huis liggen? Anders dan Amerikaans eiken hout heeft Europees eiken hout een groffe structuur, waardoor beschadigingen minder zichtbaar zijn. Een Europees eiken vloer is zeer stabiel en verandert nauwelijks van vorm, wat natuurlijk een groot voordeel is. Dankzij de luxueuze uitstraling van de Europees eiken vloer past deze in ieder interieur. Bent u de volgende die van deze type vloer geniet? Kom dan eens langs in de showroom van Jos Habraken.

Europees eiken vloer op een passende manier gelegd in Liempde

Heeft u bij Jos Habraken, een specialist op het gebied van houten vloeren nabij Schijndel en Sint-Oedenrode, de vloer gevonden die u in uw huis wilt hebben? Dan is het goed om de verschillende legmethodes te overwegen. Over het algemeen bestaan er twee methodes, namelijk zweven of verlijmen. Beide methodes zijn geschikt voor kleine en grote oppervlaktes; het is vooral afhankelijk van uw persoonlijke situatie voor welke legmethode u het best kunt kiezen. De medewerkers van Jos Habraken adviseren u daar graag over als u er zelf niet uitkomt.

Al ruim 20 jaar ervaring

Jos Habraken in Liempde beschikt over meer dan 20 ervaring in maatvoering en afwerking. Wij bezorgen u de houten vloer die u zich wenst, bijvoorbeeld een van Europees eiken. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze showroom te Liempde. Heeft u voor die tijd vragen? Bel dan even naar 0411 63 30 73.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743