Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Eikenhouten trap Sint-Oedenrode

Een eikenhouten trap bij u in Sint-Oedenrode

Denkt u al enige tijd na over een eikenhouten trap in uw woning in omgeving Sint-Oedenrode, Boxtel of Schijndel? Een trap is niet enkel een functioneel element in huis, maar is ook echt een sfeermaker! Een eikenhouten trap heeft doorgaans een stijlvol uiterlijk en past vaak in ieder interieur. Zeker als u de eikenhouten trap op maat laat maken voor uw woning in Schijndel, Boxtel of Sint-Oedenrode door een specialist als Jos Habraken.

Trap op maat laten ontwerpen en maken door specialist uit omgeving Sint-Oedenrode

Jos Habraken uit Liempde heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het produceren en verkopen van houten vloeren, trappen, meubels en bijgebouwen. Wij ontwerpen en vervaardigen graag een eikenhouten trap die geheel binnen het interieur van uw woning in Sint-Oedenrode, Boxtel of Schijndel past. Wij zorgen voor een trap van hoge kwaliteit met een mooie afwerking, daar kunt u op rekenen. Natuurlijk staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen waar nodig, bijvoorbeeld bij de keuze van een houtsoort voor uw trap. We maken ook een ontwerp in overleg met u. Is uw huidige trap aan een opknapbeurt toe? Wij verzorgen ook traprenovaties in de wijde omgeving van Eindhoven.

Kom eens langs in onze werkplaats

Bent u benieuwd hoe en waar de productie van onze houten meubels, vloeren en trappen plaatsvindt? Kom dan gerust eens langs in onze werkplaats te Liempde om een eikenhouten trap van onze makelij te bewonderen – wij zijn goed bereikbaar vanuit Boxtel, Sint-Oedenrode en Schijndel. De producten die wij verkopen worden allen in eigen beheer gemaakt. Heeft u vragen over de productie van onze producten bij onze vestiging in omgeving Schijndel, Sint-Oedenrode en Boxtel, zoals een eikenhouten trap? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 514 97 196 of door een e-mail te sturen naar info@joshabraken.nl.

 

 

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743