Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Eiken vloer laten leggen

Eiken vloer laten leggen

Wilt u graag een eiken vloer laten leggen? Jos Habraken uit Liempde beschikt over de benodigde kennis én de eiken vloerplanken om deze in uw woning in regio Sint-Oedenrode te leggen. Iedere houtsoort heeft zijn eigen uitstraling en kenmerken, zo ook de eiken vloer die u door ons kunt laten leggen. Passen eiken vloerplanken in uw interieur in de omgeving van Sint-Oedenrode?

Een eiken vloer met kwaliteit en zorg laten leggen

U heeft bij ons ­– niet ver van Sint-Oedenrode – keuze uit veel verschillende houtsoorten, waaronder eiken vloerplanken. Eikenhout is een veelgemaakte keuze voor vloeren omdat deze houtsoort erg handig in gebruik is. De Europese eikensoort die wij aanbieden is een hardere houtsoort. Zeer stabiel, met verwaarloosbare slijtage bij normaal gebruik. Daarnaast zijn beschadigingen minder snel zichtbaar door de grove structuur van het hout. Een bijkomend voordeel is het feit dat deze houtsoort weinig krimpt of zwelt in de breedte, waardoor het gecombineerd kan worden met een vloerverwarming. Een eiken vloer is niet enkel erg praktisch, maar geeft ook een luxueuze uitstraling aan de ruimte. Het is hierdoor erg geschikt als ondergrond. Kies hierbij zelf de geprefereerde legmethode. De methoden om eiken vloerplanken in uw huis nabij Sint-Oedenrode te plaatsen, zijn:

  • Zwevend op folie
  • Rechtstreeks verlijmd
  • Verlijmd op spaanplaat
  • Direct op de ondervloer

Laat de eiken vloerplanken vervolgens volledig overlopen in een eikenhouten trap of besluit om houten meubels te kopen voor een compleet geheel in uw woning nabij Sint-Oedenrode. Kies bijvoorbeeld voor een houten tafelblad op maat, de perfecte combinatie met de eiken vloer die u door ons gaat laten leggen.

Maak nu een afspraak

Bent u enthousiast geworden? Of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op om uw eiken vloer te laten leggen. Bel via 06 514 97 196 of stuur een e-mail naar info@joshabraken.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Liempde om een sfeerimpressie te krijgen.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Jos Habraken

Looeind 21

5298 LX Liempde

T: 0411 63 30 73

M: 06 514 97 196

E: info@joshabraken.nl

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743