Heeft u interesse in onze diensten?

Z

Kwaliteit

Professioneel

Specialist

Home » Eiken vloer laten leggen

Eiken vloer laten leggen

Wilt u graag een eiken vloer laten leggen? Jos Habraken uit Liempde beschikt over de benodigde kennis en hoogwaardige eiken vloerplanken om deze in uw woning in regio Sint-Oedenrode te leggen. Iedere houtsoort heeft zijn eigen uitstraling en kenmerken, zo ook de eiken vloer die u door ons kunt laten leggen. Ontdek de mogelijkheden voor eiken vloerplanken in uw interieur in de omgeving van Sint-Oedenrode.

 

Een eiken vloer met kwaliteit en zorg laten leggen

U heeft bij ons, niet ver van Sint-Oedenrode, keuze uit veel verschillende houtsoorten, waaronder eiken vloerplanken. Eikenhout is een veelgemaakte keuze voor vloeren omdat deze houtsoort erg praktisch in gebruik is en bij normaal gebruik haast niet slijt. Daarnaast zijn beschadigingen minder snel zichtbaar door de grove structuur van het hout. Ook krimpt of zwelt deze houtsoort weinig in de breedte, waardoor het aanleggen van een vloerverwarming mogelijk is. De legmethoden voor het plaatsen van eiken vloerplanken in uw huis nabij Sint-Oedenrode, zijn:

  • Zwevend op folie
  • Rechtstreeks verlijmd
  • Verlijmd op spaanplaat
  • Direct op de ondervloer

 

De mogelijkheden met hout

Onze vakmensen realiseren in onze werkplaats al uw interieurdromen met hout. Laat de eiken vloerplanken volledig overlopen in een eikenhouten trap of besluit om houten meubels te kopen voor een compleet geheel in uw woning nabij Sint-Oedenrode. Kies bijvoorbeeld voor een maatwerktafelblad die je combineert met de eiken vloer die u door ons gaat laten leggen. Bespreek met ons uw wensen en wij gaan direct voor u aan de slag.

 

Maak nu een afspraak

Bent u enthousiast geworden of heeft u vragen? Neem contact met ons op om uw eiken vloer te laten leggen. Bel via 06 514 97 196 of stuur een e-mail naar info@joshabraken.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Liempde voor een sfeerimpressie.

Neem contact op om vrijblijvende informatie aan te vragen

Contactformulier

Neem contact met ons op

Heeft u interesse?

U bent van harte welkom in onze showroom op Looeind 21 in Liempde.
Neem vooraf contact met ons op en wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat!

Jos Habraken

Looeind 21
5298 LX Liempde
Mobiel: 06 514 97 196
Email: info@joshabraken.nl
KvK.nr 16049743

J. Habraken Houten Vloeren